9 Απρ 2010

To Bήμα


E.E.: Συμφωνήθηκε ο μηχανισμός στήριξης Υποβάθμισε την ελληνική οικονομία η Fitch
  Παρασκευή 9 Απριλίου 2010  [ 18:09

...αρνητικό θα είναι η όλη ιστορία να συνοδευτεί από γνωστές φρεγάτες, τεθωρακισμένα και επιθετικά ελικόπτερα.XXA



4 σχόλια:

Ανώνυμη είπε...

Καταπληκτική αυτή η εμμονή να μας δουλεύουν μέχρι τέλους λες και είμαστε οκτάχρονα και δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση.
Έχει βουήξει ο διεθνής τύπος για το σημερινό εδώ και μέρες και απ' ό,τι λένε πριν περάσουν τρία τέρμινα έρχεται και το ΔΝΤ.

Ζάχαρη είπε...

βρηκα αυτο:More Bad News For Greece: Bailout Rate Now Rumored At 6% For Up To 3 Years

xrhxa είπε...

Δεν είμαστε οκτάχρονα ,αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που δεν πιστεύει ότι πάμε για φούντο....για να μην πώ ο περισσότερος....μην νομίζετε ότι όλοι έχουν ενημέρωση για το τί γίνεται καθημερινά....κάποιοι σκόπιμα έχουν κλείσει την tv εδώ και καιρό ,γιατί δεν αν΄τεχουν την απροκάλυπτη προπαγάνδα διαφόρων παραλλαγών δουλέματος .....
πάντως οι πιό πολλοί σήμερα ελπίζουν ακόμα.....σ'αυτούς απευθύνονται....σκοπός τους είναι να το περάσουν χωρίς αντιδράσεις.....και κατόπιν να βρούν και έναν "τράγο" να του φορτώσουν τις αμαρτίες τους και να τον στείλουν να τον φάει ο λύκος..............

Ζάχαρη είπε...

Ελαχιστοι πιστευουν οτι θα εχουμε προβλημα.Περιμενουν εναν Καραμνλη η εναν Παπανδρεου να μας σωσει,ειμαι σιγουρη.Αυτο ειναι το πατροπαραδοτο μας.Αυτο πρεπει να αλλαξουμε.