28 Ιαν 2013

η συνέχεια της ιστορίας


Εν τω μεταξύ:
Από την κρίση στο φόβο της φούσκας ..."Ωστόσο, μια μειοψηφία στο Νταβός θεωρεί πως η νέα απειλή προέρχεται ακριβώς από την γενικευμένη αισιοδοξία για το τέλος της κρίσης. Για την μειοψηφία αυτή η ισχυρή ζήτηση στην τελευταία δημοπρασία ισπανικών ομολόγων είναι το τελευταίο σημάδι ότι μια φούσκα στην αγορά χρέους είναι προ των πυλών".
Και ήδη:
Επιστρέφουν τα γερμανικά… παράγωγα "Οι γερμανικές τράπεζες αρχίζουν και πάλι τις εκδόσεις παράγωγων χρηματοπιστωτικών προϊόντων με την έγκριση των εποπτικών αρχών. Και τα Hedge Funds εμφανίζονται ως οι βασικοί αγοραστές τους. Η είδηση αν και εμφανίσθηκε στον γερμανικό οικονομικό Τύπο δεν έχει προκαλέσει ακόμα σχόλια, παρ’ ότι  ο εκδότης του συνθετικού CDO των 3,3 δις. ευρώ είναι η Deutsche Bank... Στοιχείο εκτίμησης είναι επίσης ότι η κρίση κρατικού και ιδιωτικού χρέους έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο pool τίτλων οι οποίοι βρίσκονται στο μεταίχμιο της δυνατότητας τιτλοποίησής τους λόγω των βελτιωμένων προσδοκιών τους τελευταίους δύο μήνες".

* Αλλά τελικά το φινάλε της ταινίας "Λάμψη" λένε τώρα ότι ήταν πιο περίπλοκο, όπως είναι και η πραγματική ζωή την οποία μιμείται το σινεμά. Οι τίτλοι τέλους υπήρχε πρόθεση να συνοδεύονται από τα παρακάτω:

Γενικά πάντως η συνέχεια της ζωής είναι εξασφαλισμένη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: