21 Φεβ 2012

μόνο χρόνο...


FelixSalmon Πρέπει να γίνει αυτό : η Ελλάδα μετά απο πέντε χρόνια  ύφεσης με τις επιπτώσεις της λιτότητας ακόμα να αναμένονται. Κατά κάποιο τρόπο η Ευρωζώνη περιμένει ότι η Ελλάδα θα φτάσει στο μηδέν η  αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ το 2013, και θα γίνει θετική  από το 2014 και μετά.
Άν έχουν κάτι υπ'όψη τους καλώς διαφορετικά., δώσανε πολλά, για να αγοράσουν μόνο χρόνο.
Oι ιδιώτες πρέπει να συμφωνήσουν στο 95% και τα cds να μην κάνουν ζημιά στο υπόλοιπο σύστημα.DrMoney:σε ποιούς έφεξε
Αγοράσανε χρόνο που πρέπει να ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν.


This PSI precedent means that in the future, should a government debt crisis occur, private investors will be less willing to support troubled government debt, and speculators will be rewarded for being short.


3 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

δεν ξέρω τι ξέρουν, αλλά οι "Ευρωπαίοι" γενικά έχουν την τάση να φορτώνουν στις αγορές ότι φταίνει. Κατα τον Χίτλερ έφταιγαν οι αγορες (και οι αγγλο-εβραιο-μασόνοι). Κατά τον Βαν Ρομπα, για την κρίση στην Ελλάδα φταίνε οι αγορές.

Και έχουν το απίθανο θράσος να λένε τι θα γίνει το 2020 ή το 2015, σε αυτό το περιβάλλον. Μάλλον αυτοικανοποιούνται μην έχοντας τι καλύτερο να κάνουν.

Θέλουν να γραψουν ζημιά που δεν θέλουν να γράψουν, να παρακάμψουν την λογιστική, και δαφώς με τέντωμα χρονικό ελπίζουν ότι θα ...ξεχαστεί

Ζάχαρη είπε...

Συμφωνω σε ολα ...ομως τελικα 'καποιος τους προσεχει'.Δεν ειναι ετσι;

Τελικα πολυ παραμυθι η ευρωπαικη ολοκληρωση...με βασιλιαδες ,πριγκηπες,κακους μαγους, και ...γελωτοποιούς.

Ανώνυμος είπε...

Άν δεν αλλάξουν οι όροι στις εισαγωγές -εξαγωγές το ευρώ θα σπάσει.Και να μπούνε δασμοί.