16 Ιουλ 2011

πάρε τα λεφτά και τρέχαSelective defult. Πρώτη φορά ανακοινώνεται μελλοντική χρεοκοπία, μετα συζητείται δημοσίως ο εννοιολογικός και ετυμολογικός προσδιορισμός της ,μετά αποφασίζουν οι χρεοκοπημένοι αν τους αρέσει , όση ώρα οι πιστωτές περιμένουν υποτίθεται υπομονετικά να αποσαφηνιστεί τί θα πάθουν.

Νέο κουίζ: εκπαιδευτικές άδειες Η προεξόφληση παρατράβηξε και το δούλεμα επίσης... εδώ και εδώ

Ο Γούντχαουζ σε ένα βιβλίο του 1947 έγραφε πως οι Ελλάδα διαθέτει πολιτικούς αλλά δεν έχει κράτος .Τελικά κατάφερε να μην έχει ούτε πολιτικούς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την ταινία "Οι μικροαπατεώνες"?
Πολύ πλάκα

Orestios

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα ζάχαρη...επίσης ο εν λόγω κύριος έλεγε το 1948 ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι πολιτικοί της...γιατί αφού δεν έχουν κρα΄τος και υποδομές να τους συγκρατήσουν σε λογικά νομικά πλαίσια, κινούνται με μόνο γνώμονα την προσωπική τους επιβίωση , όπως και το προσωπικό κέρδος και την εξασφάλιση των ιδίων και του προσωπικού τους κύκλου....


χρηχα

Ζάχαρη είπε...

Ορεστιε ,οχι .ειανι απο την ταινια 'Παρε τα λεφτα και τρεχα'.

Ζάχαρη είπε...

χρηχα
στο αποσπασμα που αναφερομαι εννοει για προσωπικοτητες τυπου Βενιζελου,οχι γενικα για τους πολιτικους.Παντως ειναι αληθεια οτι το ελληνικο κρατος φτιαχθηκε για αλλες χρησιμοτητες.Ετσι βολευει να ειναι.

Μπανάνες είπε...

χα,χα,ωραιο ποστ

Ζάχαρη είπε...

Γουντη ,Μπανανες!