26 Φεβ 2013

ανάμεσα στα άλλα


Αμφισβήτηση του status quo; Εκτός από εκείνα που επιδέχονται διάφορες και διαφορετικές ερμηνείες, υπάρχουν κάποια, που ανάμεσα στα άλλα, είναι πιο ξεκάθαρα:
εδώ "Σε κλοιό πιέσεων και οι μετοχές των γερμανικών τραπεζών με την Deutsche Bank να καταγράφει πτώση 5,1% και της Commerzbank 4%. (Αντιστοίχως, η μετοχή της Credit Agricole υποχωρεί κατά 4,8% και της Societe Generale κατά 4,4%)"
ή αλλιώς το πρόβλημα πίσω από τα γεγονότα.
Και εκτός από τις ερμηνείες υπάρχουν και οι προσδοκίες (ECB Start Monetizing Debt) , που έχουν ένα περιεχόμενο: ECB's flexibility. Τα θετικά αποτελέσματα των ενεργειών της έχουν εξαντληθεί.
Τα όπλα της ;

Vivian Maier

2 σχόλια:

Νικολας Περιστερης είπε...

Στα μεσα του 09 ειπαν ενταξει, στις αρχες του 13 δεν μπορουν παρα να πουν παλι ενταξει. Αλλα οι ακαρδες αγορες θα τους πουν αλλα, τους βλεπω να πανε για τον Μεγαλο Συνασπισμο οι Γερμανοι πριν καν τις εκλογες και μεχρι τον Ιουνιο αλλαγη στασης. Παιζαν συνεχεια στο οριο και αυτο πια δεν υπαρχει, τα σεναρια τους ηταν τραγικα λιγα οπως και η οραση τους. Το σημειο καμπης ειναι ηδη μπροστα μας και γνωστο.Εμεις πληρωσαμε φοβερα υψηλο τιμημα (δεν αναφερομαι στην μεσαια αταξια) αυτο ηταν αναμενομενο αν θελουν τωρα να διατηρησουν καποια ισχυ οι Γερμανοι οφειλουν να αλλαξουν οπτικη γωνια (οσο δυνανται) αλλως θα υποστουν μεσα σε ενα αιωνα την τριτη τους συντριβη. Εμεις ειμαστε μαθημενοι και αν δεν ειμαστε θα μαθουμε!!!

Ζάχαρη είπε...

@ Νικολα Περιστερη γεια χαρα.

Κρυβουν τις τραπεζες τους τοσο καιρο κατω απο το χαλακι για να μην τις βλέπουν -θεμα οπτικης.
Δεν ξερω ποιος θα συντριβει πραγματικα καθως η Γερμανια δεν ειναι αυτο που ηταν στις προηγουμενες συντριβες. Καπου διαβασα οτι οι αμερικανοι θα χασουν την υπομονη τους πια...