2 Σεπ 2012

γιατί πραγματικά τρομάζει...

Europe's Scariest Chart... Got Scarier  taly was the hardest hit, back above 35% with its largest rise in youth joblessness in 5 months, Ireland rose back above 30% for its biggest rise in 11 months as France jumped to two-year highs and Spain and Greece are practically deadlocked with ~53% of their younger-generation out of work - new all-time records."


Και η πραγματική αιτία του τρόμου περιγράφεται στην σωστή  παραπομπή για την Ελλάδα στο λινκ: Golden Dawn (Greece) και στο άλλο λίνκ.: Austerity And Anarchy.

σημ. ένα άλλο λινκ θα έχει σημασία ίσως σύντομα : Ολάντ: «Καμία χώρα δεν θα γλιτώσει από την κρίση» (... με την ευγενική βοήθεια του IMF  και η Γαλλία ). 
Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ξαφνικά την εθνικοποίηση των προβληματικών στεγαστικών δανείων της CIF  του δεύτερου εθνικού μεγαλύτερου χορηγού δανείων με υποθήκες, που δεν κατάφερε να βρεί αγοραστή. LeFigaro

 

2 σχόλια:

xrhxa είπε...

Αδέσμευτα κεφάλαια ασύληπτου μεγέθους έχουν γίνει απάτριδα....

Όχι χθες...έχει αρκετό καιρό...

Το να αποφασιστεί να μπούνε σύνορα στα κεφάλαια , είναι μια απόφαση που λογικά μια κυβέρνηση θα μπορούσε να πάρει....

Αμ δε...

όλοι τρέμουνε μπροστά στον πακτωλό ....
ή επωφελούνται....

Λέτε να ήταν οπισθοδρόμιση ο περιορισμός της ασυδοσίας των ανεξέλγκτων κεφαλαίων;....( τι κεφάλαια δλδ, αριθμοί και νούμερα σε οθόνες που δεν έχουν πραγματικό αντίκρυσμα πουθενά....
εικονική πραγματικότητα....
όμως πραγματική μιζέρια...)

Καλημέρα...καλό μήνα...καλό Φθινόπωρο....

Ζάχαρη είπε...

@ το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα :)
Καλο μηνα...