31 Ιουλ 2012

όλοι νοιώθουν άβολα

Ο άλλος τρόπος έχει όνομα : OSI
FTcom Το ΔΝΤ νοιώθει άβολα με την Ελλάδα και το εκδηλώνει εδώ και ένα χρόνο. Τότε, άρχισε να αναγνωρίζει την πραγματικότητα: Έπρεπε να έχει επιδιώξει από την αρχή την αναδιοργάνωση του ιδιωτικού ελληνικού χρέους και να έχει επιμεινει σε μια πιο ρεαλιστική άποψη για το πόση οικονομική ανάπτυξη μπορεί να παράγει η μια καταπονημένη και αρτηριοσκληρωτική οικονομία. Αν οι αρχές της ευρωζώνης θέλουν να βγει από το χρέος της η Ελλάδα με ανάπτυξη, χωρίς να υποστούν αναδιοργάνωση στα δικά τους επίσημα δάνεια προς την Αθήνα, το ΔΝΤ θα πρέπει να τους ζητήσει να αναλάβουν το άνοιγμά του και να περιορίσει τον ρόλο του στην προσφορά ανοιχτών και ειλικρινών εκτιμήσεων για την προσπάθεια διάσωσης.

σημ.αυτό που δεν κάναμε εμείς , να πιέσουμε για κούρεμα του χρέους μας την ευρωζώνη, το κάνει το ΔΝΤ -όχι φυσικά για εμάς. Είναι εξυπνάδα να αφήνεις το όπλο σου σε ξένα χέρια;

2 σχόλια:

Νικολας Περιστερης είπε...

Την εποχη εκεινη σημασια ειχε ποιος ηταν βασικος παικτης εκ μερους μας ... και ηταν ο γνωστος οποτε εσωθησαν οι γαλλογερμανικες τραπεζες και εχαθη η γλυκεια πορνη πατρις ...Και ο τωρινος ναταν ιδια αποτελεσματα θαχαμε παντως , το θεμα ειναι να μην βρισκομασταν στη θεση που βρεθηκαμε , αρα αδικως συζηταμε .
Οπως δεν συζηταμε τωρα τι θελουμε να φτιαξουμε σαν χωρα οποτε αστο καλυτερα και καλες διακοπες :-)

Ζάχαρη είπε...

@Νικολα Περιστερη
και ο...επομενος να ηταν παλι το ιδιο θα ηταν νομιζω.
Αυτο το οπλο στα διαφορα χερια εβγαλε τρελλα λεφτα.
Καλες διακοπες επισης.