14 Ιουν 2012

εκ παραλλήλου

Greek Stock Market Soars On Speculation Tsipras Bluffing "Something amusing happened in today's global capital markets: while European bond markets, especially in the periphery, are sliding following the Spanish downgrade and the Italian bond auction, one market has soared: that of Greece, which is up nearly double digits (not all that meaningful when you are at 20+ year lows), and whose bankrupt and deposit-free banks are up 20%. Which in turn is pushing US futures higher despit the Spanish record yield. What has caused this spike? Nothing but more political rhetoric and jawboning."

σημ.παραδείγματος χάριν: εδώ προχθές  και   εδώ σήμερα. Μεθαύριο ποιός ξέρει, γιατί το νόμισμα δεν είναι φετιχ, τα νομίσματα όμως μπορεί να είναι.
and the show must go on...

10 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

μήπως, τελικά, δεν ανήκομεν εις την Δύσιν;

Ο νοών...νοείτω είπε...

Καλησπέρα.
Απότομη και δυναμική άνοδος, με σαφώς μεγαλύτερο όγκο σε σχέση με τους τελευταίους 4 μήνες. Έσπασε άνετα τον κινητό των 15 ημερών, και εύκολα αύριο των 30άρη έστω και με μικρή άνοδο. Εάν δεν είναι επιτηδευμένο ξεφόρτωμα, τότε κάτι μας ξεφεύγει για την Κυριακή.

archaeopteryx είπε...

ΜΠαα.. Ν-Ν... κυκλοφορούν δύο πράγματα, 1) η ΝΔ είναι τελικά μπροστά, και 2) ο Τσίπρας δεν θα κάνει περίεργα (αφου και ο Ανδριανόπουλος τον προκρινει και είμαι από αυτούς που εκτιμούν τον Ανδριανόπουλο -- δες το μπλογκ του Χαρυ ΚΛυν, σχετικά).

Από εκεί και πέρα έχει πολλά γατόνια που δεν θέλουν να χάσουν το ναδίρ. Τα πολλά λεφτά δεν βγαίνουν από το 1000 στο 1100, αλλά από το 450 στο 550.

Τώρα ποια μελλοντικά κέρδη προεςξοφλούνται δεν το γνωρίαω. Τους τελυταίους 12-18 μήνες το ΧΑ ανεβοκατεβαίνει με την προσδοκία της επικέιμενς φαλίρας, ή όχι

Για αυτό εγώ το ρίχνω στον αμανέ... αμμάν αμμάν

Ζάχαρη είπε...

@archaeopteryx
ολοι ανηκουμε παντου :)πλεον!

Ζάχαρη είπε...

@νοων...νοειτω
Ειχα δωσει ενα λινκ σε προηγουμενο σου σχολιο ...'κλειστε τα αυτια σας' κτλ
Αλλωστε θα εχει και συνεχεια μετα την Κυριακη.

Ο νοών...νοείτω είπε...

@Ζάχαρη
Δεν το είδα γιατί έτρεχα και μετά το ξέχασα.
Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ.

Ζάχαρη είπε...

Δεν ξερω που ανηκομεν, αλλα ο ευρωσκεπτικιστης Αμβρόσιος μ'αρεσει μερικες φορες.

http://blogs.telegraph.co.uk/finance/ambroseevans-pritchard/100017891/dutch-disease/

"Οι Γερμανοι καταλαβανε οτι πρεπει να δωσουν λεφτα στο club Med, οχι να δανεισουν".
Πως θα γινει να το καταλαβουν αραγε;;;

archaeopteryx είπε...

όχι μόνο να δώσουν.

Πρώτα να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ αυτα που τους χρωστμαε για τα παιχνίδια που μας πουλούσαν αφού μας λάδωναν λιγάκι, ή έφτιαχναν νόμους πει αυτού (πχ ΑΠΕ)

Και, μετά, επιπροσθέτως, να δώσουν και κανένα 50άρι για ενδιάμεσο καφάλαιο κίνησης.

Εκεί θα πάει αλλά οι όροι θα είναι τέτοιοι που θα προτιμάμε να μην υπήραχμε. Αλαμανοί είναι αυτοί και δεν θέλουν να δώσουν το κακό παράδειγμα σε Ισπανοιταλογάλλους.

archaeopteryx είπε...

χαχαχααα Τουλίπεεες! Το στέλνω στον Π-Π

Ζάχαρη είπε...

@ archaeopteryx
... οι Ολλανδοι του 'καλου' club.