7 Ιουν 2012

χρειάζονται και οι υπόλοιποι


 Οι κορυφαίοι 5 πελάτες για τις εξαγωγές της Ευρωζώνης είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ρωσία, και την Ελβετία. Η αύξηση της ζήτησης σε αυτές τις χώρες αναμένεται να επιβραδυνθεί ή έχει ήδη επιβραδυνθεί. Παρ' όλα αυτά με την εγχώρια ζήτηση σε πτώση, οι εξαγωγές θα είναι ο μόνος τρόπος για την ευρωζώνη να αυξήσει το ΑΕΠ. Χωρίς αυτό, οι κυβερνήσεις δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στους στόχους για το χρέος. Η Ευρωζώνη χρειάζεται τώρα τον υπόλοιπο κόσμο να αγοράσει τα προϊόντα της, περισσότερο από ποτέ.

σημ. σε διαφορετική περίπτωση... θα είναι άχρηστα μόνο τα πλούσια χαρτοφυλάκια.

3 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

ελέγχουν ήδη τις κεντρικές τράπεζες των δορυφόρων , περιοικων και ειλώτων, τώρα θα ελέγξουν και την εταιρική και λιανική τραπεζική. Μια χαρά το πάνε, μια χαρά... Αυτά για την "σημ." (που μας αφορά και λιγουλάκι)

Για το πρωτο σκέλος, και Africa my dear, Africa. Εξ άλλου ξεκινάνε ήδη κομματάκια του Ντέσερτεκ. Θα τους φλωμόσουν τους φελάχους σε -να μην πώ. Πρώτοι πρώτοι οι Ισπανοί, αλλά και οι άλλοι από πίσω.

Ζάχαρη είπε...

Ενοποιηση...

Εχουν προλαβει οι Κινεζοι στην Αφρικη και οι Βραζιλιανοι ακομα.Μεχρι να αποφασισουν οι ευρωπαιοι αν ειναι ενωση δεν θα μεινουν και πολλα.
Καλη η ενεργεια αλλα που θα πουλησουν ειναι το θεμα.

archaeopteryx είπε...

μα δεν τους νοιάζει η ενέργεια, να εξάγουν γυαλάκια, καθρεφτάκια, και να πληρωθούν σε αέριο, πετρέλαιο, και τέτοια.