15 Μαΐ 2012

the drummer in the band

Greece, euro exit and the drummer in the band    "Aλλά είναι λίγο σαν τον ντράμερ στο συγκρότημα - αν η μπάντα δεν τον θέλει , υπάρχουν τρόποι να απαλλαγούμε από αυτόν.Εγώ λέω ότι μπορεί να είναι εφικτό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε να σημαίνει η μπάντα χαλάει και δεν παίζει και πάλι."

σημ.Και τα υπόλοιπα όργανα ξεκουρδίζονται. Οι πωλήσεις των ισπανικών και ιταλικών κρατικών ομολόγων από μη εγχώριους επενδυτές κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννέα μηνών (€ 200 δις ευρώ για την Ιταλία και € 80bn για την Ισπανία) δείχνουν ότι οι αγορές βλέπουν την Ελλάδα περισσότερο σαν κακό προηγούμενο και όχι μια ειδική περίπτωση.

2 σχόλια:

Νικολας Περιστερης είπε...

Πολυ καλημερα

Οι Εγγυητριες Δυναμεις και οι Βεβαιοι Υπηκοοι.
Το αγροτεμαχιο θα μεινει ως εχει διοτι μονο ετσι ξερει να υπαρχει εδω και 184 χρονια , Πρωτοκολλο Λονδινου Νοεμβριος 1828.Δεν προβλεπεται ουτε επιτρεπεται αλλαγη του στατους διοτι τοτε θα ειχαμε μεγιστη γεωπολιτικη αλλαγη στα Βαλκανια και οχι μονο, το ονομα αυτης Τουρκια. Συνεπως cool θα παραμεινουμε στο ευρω αλλα λιγο ζορισμενοι .
Προφητειας το αναγνωσμα : Ο Τσιπρας θα διαβαζει συντομα τα περι του 1958 και εντευθεν ιστορικα θεματα, η Αλεκα τον εχει προλαβει σ'αυτο.

απο το φατσομπουκι μου

Ζάχαρη είπε...

Καλημερα!
καπως ετσι... ειχα βαλει και ενα χαρτη.Το μαστιγιο και καροτο το αρχισανε ανοιχτα και στην Ελλαδα απο οτι ειδα χθες στην τιβι.

Για την αριστερα (sic) κατι που ειναι διαφορετικο σημερα και δεν αναφερεται συχνα,ειναι οτι τωρα δεν υπαρχει το σημειο αναφορας,τα σοσιαλιστικα, να ασκειται πιεση ,να διαμορφωνονται συμμαχιες.
Απο την αλλη ουτε σαν σταση, σαν τροπο ζωης δηλαδη δεν μπορουν να πουλησουν αριστεροσυνη .Εχουν ολοι γεματα στοματα και ο κοσμος το βλεπει.
Επειδη η ομως αριστερη ζητηση παντα θα υπαρχει -η φυση του ανθρώπου-κατι πρεπει να γεννηθει.Οχι απο αυτους.