25 Απρ 2012

τα καταφέρανε


Εggleston

H Ελλάδα είναι μία από τις χώρες με την υψηλότερη φορολογική επιβάρυνση του εισοδήματος από εργασία, αναφέρει ο ΟΟΣΑ σε έκθεσή του, όπου εκτιμά ότι τα πραγματικά εισοδήματα των Ελλήνων έχουν υποχωρήσει κατά 25,3% το 2011.
Σύμφωνα με τη μελέτη του ΟΟΣΑ, στην Ελλάδα η συνολική επιβάρυνση επί του εργατικού κόστους (σ.σ. μισθός συν φόροι συν ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και εργαζόμενου) διαμορφώνεται στο 37,8%, έχοντας αυξηθεί την τελευταία δεκαετία σε σχέση με τον μέσο όσο του ΟΟΣΑ κατά περισσότερες από 4 ποσοστιαίες μονάδες.
.....

3 σχόλια:

Ανεστιος Ερημος είπε...

Φετος εχω την βεβαιοτητα οτι το ποσοστο θαναι αρκετες μοναδες πιο υψηλο και κατι τι υψηλοτερο του χρονου. Συνεπως η τελεια αφαιμαξη αν συνυπολογισουμε ΦΠΑ, φορους καυσιμων ,διαφορα τελη και δασμους Οδηγουμαστε σε ποσοστα πλησιον του 45-50% περιπου.Ειμαστε πια μια Δανια με μια οικονομια που ειναι νεκρη και δεν δυναται να συνεχισει επ'ουδενι. Ελπιζω ο Μιχαλης Χατζηγιαννης να εκανε σημερα καμμια προσφορα στον Αντωνη για να επιτευχθει η πολυποθητη ανακαμψη.

Ζάχαρη είπε...

@Επισης Ανεστιε

9 στους 10 δεν μπορουν να αγορασουν τα φαρμακα τους.Αργα για διαπραγματευσεις.Αργα για την αριστερα -παλι(πλην κομμουνιστων οκ).Καλη λευτερια.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερη βία απο την άρνηση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν υπάρχει.