Κυριαρχούσε αμέσως σαν αρωματική νότα κορυφής τότε...
"Ήρθα για να μείνω". Επιθυμία απλή ή είδηση, δεν έχει σημασία, αφού εκφράζει ήδη μια δυναμική. Ένας τρόπος
και εκλογές να γίνουν και τίποτα να μην αλλάξει.
Xρειάζεται μόνιμος υπουργός παιδείας
Ο Παπαδήμος ήρθε για να μείνει
Μακάρι να πρόκειται για α-νοησίες απλώς. Το θέμα δεν αφορά άτομα, και δεν πρέπει να πέφτει κανείς σε αυτήν την Παγίδα.. Αφορά την απαξίωση και την ακύρωση που προετοιμάζεται. Γιατί δεν θέλει πολύ, έχοντας απονευρωμένα τα κέντρα των αισθήσεων μας τίποτα δεν πονάει, ούτε καν ο θάνατος. Μέχρι να το συνειδητοποιήσει κάποιος ...πέθανε. Έτσι, στην εποχή των νεκρών λογικά ένας σχολιαστής στα παραπάνω λίνκς προτείνει για κάποιους, "μήπως να τους βαλσαμώσουμε καλύτερα;"
6 σχόλια:
Βεβαίως και επιτρέπονται οι εκλογές, φτάνει να ψηφίζεις αυτό που πρέπει.
Ασε που η ΕΕ είναι το αντίδοτο για την δημοκρατία (αυτό το είπε ο Πορτογάλος νάνος)
Aντίδοτο; Όταν αντιμετωπίζεται η δημοκρατία σαν δηλητήριο βέβαια...γλώσσα λανθάνουσα!
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι κρυβότανε τόση παράνοια μέσα σε τόση δημοκρατία,Όλα μια επίφαση·
Έχει κάτι Καλό για τον φασισμό ο danger few σήμερα·
ενδιαφέρον ο danger few, αλλά έχω λίγο διαφορετική ερμηνεία.
Ενω δεν αγνοώ τα πραγματικά υπόβαθρα της "επανάστασης του προλεταριάτου" που μου θυμίζουν λίγο και τον Ναπολέοντα που κατατρόμαξε τους πάντες, δύσκολα ξεχνάω ότι το 1917, καθ εαυτό ήταν και αντιπερισπασμός για την κατάρρευση του Ανατολικού Μετώπου. Σαφώς και ξέφυγε και εξελίχθηκε σε κάτι άλλο, αλλά αν δεις τα συμφέροντα του Κέντρου έκτοτε, παρά τις αλληλοκαταστροφές η πίεση για συμβίωση υπάρχει.
Η θεωρία μου είναι ότι η Δύση χρησιμοποιήθηκε έντεχνα κατά της Ανατολής, η Ελευθερία ήταν θαυμάσιο έρεισμα κατά της ΕΣΣΔ, τώρα δεν υπάρχει ΕΣΣΔ, το Κέντρο είναι μια χαρά και στα χάϊ του (νομίζει) διασκεδάζει με το ότι η Δύση έχει δανειστεί και ξοδευτεί του σκοτωμού για αποικιοκρατικούς πολεμους της Ευρώπης βασικά, και επιστρεφει σε αυτό που ήξερε πάντα: την Φεουδαρχία. Αυτό τυχαίνει να ξενίζει εμένα που κάπως μου άρεσε η Ελευθερία. Κάποιος που γεννήθηκε το 1880 ή το 1920, ή το 1980, βλέπει τον κόσμο εντελώς διαφορετικά.
Στην φεουδαρχία, και την νεο-φεουδαρχία, δεν χρειάζεται να εκλέγεις τους τοπικούς δούκες... Μια χαρά είναι να είναι ελέω θεού, ή Μέγκα. Όσο λοιπόν οι τοοπικοί Δούκες είναι ταΪσμένοι, έχουμε τάξη και ασφάλεια.
Η ιστορια της ανθρωποτητας.Οι εκλογες στις αποικιες ειναι σχετικο πραγμα αλλα παντως Ειναι κατι.
Τωρα που το λες,η ΕΣΣΔ δεν υπαρχει και πρεπει να εφευρεθει.Μεχρι τοτε δεν θα εχουμε ησυχια.
http://www.xrimanews.gr/oikonomia/28338-sygkybernhsh-nd-pasok-blepei-o-economist-sthn-ellada
Όλα καπελωμένα.
Απο παλια.Μα δεν γιναμε τωρα αποικια,αυτο ειναι πολυ λαθος εκτιμηση.
Και εχουμε πολυ κακες ελιτ,χαρακτηριστικο της μακροχρονιας αποκιοκρατιας,σε αυτο βοηθα η ελλειψη -εξαφανιση- της αστικης ταξης.
Δημοσίευση σχολίου