7 Δεκ 2011

αυτή την φορά


Δραματικές διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο των υποσιτιζόμενων μαθητών στα σχολεία. «Οι γονείς δε μπορούν να παρέχουν τα απαραίτητα. Έχουν ληφθεί πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο αφού απουσιάζει η κρατική μέριμνα», δήλωσε  στον Α984 ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ ο οποίος ζήτησε από τις σχολικές επιτροπές να εγκρίνουν κονδύλι για να γίνουν συσσίτια στα σχολεία.
athina984

Δυστυχώς η σύγχρονη κοινωνία ,όχι μόνο καλλιέργησε τα μέσα για την αλλαγή στην ερμηνεία όρων όπως ελευθερία  (μέχρι τώρα δεν υπήρχε σε αυτήν αντίλογος) , δικαιοσύνη, ισότητα  αλλά και του ορισμού της ίδιας της ανθρώπινης υπόστασης. Αυτή την φορά δεν φταίνε κάποιοι ξανθοί ξένοι κατακτητές.Ούτε τα νόμιμα κεκτημένα του καθένα για να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου.Θα έφτανε να εφαρμοστεί το Σύνταγμα και να υπάρξει Δικαιοσύνη. Ώστε όλοι να παραμείνουμε σιωπηλοί αλλά και χωρίς δισταγμούς.

3 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

http://seekingalpha.com/article/312317-eurozone-crisis-we-are-skeptical-against-simple-solutions

καλά... ή μας αντιγράφουν, ή τους αντιγράφουμε, αλλά φαίνεται ότι ΟΛΟΙ έχουν εμπεδώσει το πρόβλημα.

Ζάχαρη είπε...

χα χα μα εαφου ειναι η αληθεια.Παντως εγω ειχα σχολιασει στον calafia beach -για την Ιρλανδια σε σχεση με την Ελλαδα-,οπου εστειλα λινκ .Εχει πολυ καλα γραφηματα.

archaeopteryx είπε...

το ρολόϊ κάνει τικ-τακ-τικ-τακ στην Μητρόπολη...