3 Σεπ 2011

The creator has a master plan

"Athens had not previously said would be a break in talks" reuters  
Βενιζέλος:Προγραμματισμένη η διακοπή.

Ο δημιουργός-σκηνοθέτης εγκαταλείπει τα γυρίσματα ή πρόκειται για σκηνή γυρισμένη απο πρίν και είμαστε στο μοντάζ...
Η ταινία: " Έτσι ο κ. Βενιζέλος, για να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για την στάση πληρωμών, χρεοκοπία, κουρεμα την ανέφερε συνοδευόμενη απο επιθετικό προσδιορισμό ('επιλεκτική') που την κάνει να φαίνεται πιο ανώδυνη. Η ουσια όμως είναι απλή: Ήρθε, επιτέλους, η ώρα εκείνου που χαρακτηρίζαμε  αναπόφευκτο, την ώρα που οι ηγέτες μας περι αλλα ετυρβαζαν. Και τώρα στο καυτό ερώτημα: Τι σημαίνει αυτο για τις ζωές μας; Είναι θετική εξέλιξη;
Άπαντηση γενική και αόριστη δεν υπάρχει. Το πρόβλημα, πιστέψτε με, δεν είναι ελληνικο. Άρα, ο αντίκτυπος μιας χρεοκοπίας του ελληνικού δημοσίου θα εξαρτηθεί απο την αντίδραση της Ευρώπης. Αν αντιδράσει ορθολογικά, π.χ. στην βάση της πρότασης μας, με μια γενναία αναδόμηση της ευρωζώνης, τότε η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να βγει δυνατότερη απο αυτη την χρεοκοπία, να σταματήσει την κατρακύλα και να μπορέσει να προβεί στις μεγάλες αλλαγές που θα δώσουν πνοή στον τόπο. Αν, από την άλλη, η Ευρώπη συνεχίσει στον σημερινό αδιέξοδο δρόμο, τότε απλά το ευρω θα καταρρεύσει και ολόκληρη η Ευρώπη θα πέσει σε μια νέα Μεγάλη Ύφεση.¨"

ή θα ξαναδούμε το ίδιο έργο
(Το Ρόιτερ αναφέρει οτι δεν υπάρχουν ελληνικά κρατικά ομόλογα να λήγουν πριν από το Μάρτιο του επόμενου έτους, πράγμα που σημαίνει ότι η χώρα δεν θα είναι σε άμεσο κίνδυνο αδυναμίας πληρωμής, ακόμη και αν δεν πάρει 8000000000 αυτού του μήνα τμήμα  από το πακέτο διάσωσης, όπως είχε προγραμματιστεί...)

έχει ο θεός  για εμάς 


σαββατόβραδο...

4 σχόλια:

Ο νοών...νοείτω είπε...

The Greek Socialist has a monster plan.

Ζάχαρη είπε...

@νοων...
greek socialists VS Good :)
σιγουρα υπαρχει και μια θρησκευτικη διασταση σε αυτο το δραμα,αν και οι ελληνες σοσιαλιστες ειναι εικονικη πραγματικοτητα.

xrhxa είπε...

Ωραίος ο δημιουργός που έχει σχέδιο....κι προφήτης του ο Φαραώ Σάντερς επίσης...

Καλό Σαβατόβραδο...κι όποιος έχει περιθώρια για συμπληρωματικές διακοπές, ας έρθει στην Ξάνθη στην σουβλακοπανύγυρη ....θα δει απ'όλα...έχει κάθε γωνιά και άλλο γκρουπάκι ζωντανά...από τζαζ , ροκ, δημοτικά όλων των ειδών μέχρι νεανικά σχήματα με πιτσιρικάδες...-και θα φάει πολλά πολλά σουβλάκια...

Έχει και επίσημες συναυλίες για τους τυπικούς...

(λίγη διαφήμιση για την πόλη μας δεν βλάπτει ε;)

Ζάχαρη είπε...

@χρηχα
προσωπικα,το συμπληρωματικες μάρεσε :)

καλη επιτυχια να εχετε