23 Σεπ 2011

Cat and Mouse

Την περιγράφουν σαν την ιστορία της γάτας και του ποντικιού.



Weidmann: " Spiegel " Πρέπει να κρατάμε τις συμφωνίες..."
 Κοίτα ποιός μιλάει (συνθήκη Βερσαλλιών).

" Και είναι επιτακτική ανάγκη να μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η κεντρική τράπεζα διαπραγματεύεται δημοσιονομικά προγράμματα προσαρμογής στις επιμέρους χώρες."
Αυτό  είναι το σημείο που πονάει...

3 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

κι αν σκάσουμε εμείς, θα ανέβει απότομα η κόκκινη γραμμή, που για λόγους ντόμινο θα παρασύρει προς τα πάνω και την Ισπανική (η Πορτ χρωστάει στην Ισπ) και για ψυχολογικούς την κίτρινη (ούνα φατσα ούνα ράτσα, και θα πρέπει η ΕΚΤ (που εν τω μεταξύ θα έχει γίνει ΒΒ+) να αγοράζει και Γαλλικά χαρτιά. First we take Paris, then we take Berlin. Οι ΞΕΝΕΣ τράπεζες έχουν πρόβλημα... Οι δικές μας θα ήταν τελειωμένες αν δεν είμαστε η ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ, η χώρα των Νοτίων Ορλωφικών, και στον δρόμο για τα πετρέλαια της Μοσούλης.

Πριν 2 και 1 χρόνο, ζάχαρη, έσκαγα. Τώρα σχεδόν χαχανίζω (λέω σχεδόν γιατί δεν έχω να πληρώσω την εφορία χαχαχαάαα, τους το είπα και μου είπαν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα!!!)

Ζούμε τα απόνερα του κραχ του 2008. Όχι ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλα να θυμάσαι, τα πολλά λεφτά δεν ΄χαθηκαν το 1929, αλλα το 1931 ή 32. Και να δεις ότι οι Μάγια θα είχαν τελικά ...δίκιο με το τέλος του κόσμου το 2012.

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2011/09/23/123652/

Ζάχαρη είπε...

@αρχαιοπτερυγα

Αναφερει ο Λε Γκοφ ενα αποσπασμα απο ενα γραμμα πατριωτη του 1881


'ξερω καποιους που πιστευουν πως το μισος κατευναζεται.
Ομως οχι η ληθη δεν εισχωρει στις καρδιες μας.
Λειπει υπερβολικα πολυ χωμα...
Οι κατακτητες υπηρξαν υπερβολικα νικητες'

Περι Ευρωπης και μνημης...

οσο για εμας 'οτι σε θρεφει σε σκοτωνει'.