20 Μαΐ 2011

Real Ya...


Ποιοί κάνουν πολιτική αυτή την στιγμή στην Ευρώπη;
...those nations do have leaders who are elected, and they are elected in order to promote the interests of the country they come from - not somebody else's... περιγράφει ο Ρ.Mason στο ΒΒC

Προσπαθούν να σώσουν την ευρωζώνη και να εμποδίσουν την κοινωνική εξέγερση στην Ελλάδα.Αλλά η ιδιότυπη αυτή πραξικοπηματική πολιτική εκπροσώπηση δεν αποδίδει .Το νέο "suddenlies" ήρθε απο την  Ισπανία και το λένε  15-M.

Protothema Χιλιάδες Ισπανοί διαδήλωσαν σήμερα στις πόλεις όλης της χώρας σε ένα κίνημα ενάντια στην κρίση.Οι συμμετέχοντες ξεκαθαρίζουν ότι δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα, δεν υποκινούνται από κανέναν και ότι η όλη η κινητοποίηση ουσιαστικά διοργανώθηκε από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

washingtonsblog: "Σε αντίθεση με τα αυταρχικά αραβικά καθεστώτα, όπου η έντονη καταστολή μπορεί να σπάσει μόνο με τη βία, στη «δημοκρατική» Δύση η ψευδαίσθηση της εκπροσώπησης και οι κυβερνητικές υποσχέσεις μετρίασαν την βία. ".

RodneySmith

Για την  αλήθεια του λόγου: "άμεση ανάγκη για νέο επικεφαλής στο ΔΝΤ λόγω Ελλάδας" εδώ
Υπήρξε ξανά τέτοια κραυγή αγωνίας για αφεντικό στο IMF;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε το πραγματικό πρόσωπο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Όταν ο Πρωθυπουργός μας επιθυμεί την μείωση της Εθνικής Κυριαρχίας, υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, πόση βία μπορεί να χρησιμοποιήσει ώστε να στηρίξει τον στόχο του?
Νομίζω αρκετή και ήδη έχει χρησιμοποιηθεί. Ακόμη περισσότερη περιμένουμε να αναγγελθεί σύντομα.

Στην Ισπανία αγωνίζονται για να πάει κι εκεί το ΔΝΤ?
Εδώ τέτοια έγιναν το 2008

Ζάχαρη είπε...

Orestios
ειχαμε δεν ειχαμε την εγκαταστησαμε την παγκοσμια διακυβερνηση.Καπακι.

Τωρα για την Ισπανια υο λενε 'κινημα' ,αλλα δεν εχεις και αδικο...

Ανώνυμος είπε...

Όπου ξαφνικό να και η Γκόλντμαν

http://www.zerohedge.com/article/goldman-warns-spanish-bonds-eur-poised-technical-breakdown?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+zerohedge%2Ffeed+%28zero+hedge+-+on+a+long+enough+timeline%2C+the+survival+rate+for+everyone+drops+to+zero%29

Ζάχαρη είπε...

Ειναι γρηγοροι εκει...πριν απο εσας για εσας.