5 Αυγ 2016

σωστά;

...But hey, at least they made a billion dollars, right?




"Ο Αυτοκράτορας διέταξε να εμφανιστούν μπροστά του οι πιο ξακουστοί γιατροί και αν του δώσουν μια λύση καθώς ήταν βαθιά απελπισμένος...
Ο Αυτοκράτορας ήταν άγριος κι ευέξαπτος άνθρωπος κι έλουσε τους γιατρούς με προσβλητικά λόγια, και τους έδιωξε από μπροστά του.
Την επόμενη μέρα χτυπήθηκε και ο ίδιος από αυτήν την απαίσια αρρώστια.Τα νέα πέταξαν από χώρα σε χώρα και βύθισαν όλη την χώρα σε απόγνωση.
Όλοι μιλούσαν πια αποκλειστικά για αυτήν την τρομερή καταστροφή, και παντού βασίλευε η απελπισία, γιατί πολύ λίγοι διατηρούσαν ακόμα ελπίδες. Ο ίδιος ο Αυτοκράτορας ήταν περίλυπος. Αν στέναξε και είπε: 'Ας γίνει το θέλημα του Θεού. Φέρτε μου πάλι τους δολοφόνους, και ας τελειώνουμε με το θέμα'.
Οι δολοφόνοι ήρθαν και έπιασαν τον σφυγμό του, κοίταξαν την γλώσσα του, μάζεψαν όσα φάρμακα διέθετε το το φαρμακείο και του τα έδωσαν να τα καταπιεί, και μετά κάθισαν και περίμεναν υπομονετικά - γιατί δεν πληρώνονταν με την επίσκεψη αλλά με τον χρόνο".
 Πώς το μήνυμα του καπνοδοχοκαθαριστή έφτασε στ' αυτιά του αυτοκράτορα / Μάρκ Τουαίην





How Europe Is Getting Rich by Fueling Its Own Terror Epidemic
 According to the report, 68 flights that took place within 13 months transported weapons and ammunition to the Middle East, including to NATO member Turkey, which in turn “funnelled arms into brutal civil wars in Syria and Yemen.” The report also notes that these flights make up only a small portion of the 1.2 billion euros in arms deals between Europe and the Middle East since 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια: